Systém měsíčního reportingu v praxi nadnárodní společnosti - Součková, Helena
Systém mesačného kontrolingu nadnárodnej spoločnosti Saint-Gobain Sekurit. Rozdelenie kontrolingu do dvoch skupín: Externý kontroling a interný kontroling. Mesačný externý kontroling zahrnuje: 1. Technické data z výroby (systém Tabia) 2. Systém finančných informácií (SIF) 3. Reporting obsahujúci: základné ukazovatele predaja, analýzu manažérskej výsledovky, odchýlky, komentár.