Politický systém podaytonské Bosny a Hercegoviny - Kasum, Damir
Unikátny politický systém v Bosne a Hercegovine (BaH). Uznanie srbskej entity na území BaH: Republiky srbskej a bosniansko-chorvátskej entity: Federácie Bosny a Hercegoviny. Celoštátne inštitúcie. Inštitúcia Federácie Bosny a Hercegoviny. Inštitúcia Republiky srbskej. Funkcia Úradu Vysokého predstaviteľa. Problémy podaytonského politického systému.