e-Synergy - nástroj pro podporu procesního řízení - Dolanský, Daniel
Nezhoda - evidencia informácií o samotnom zistení nezhodného stavu. Nápravné / preventívne opatrenie. Spokojnosť zákazníka. Hodnotenie dodávateľa. Distribučný záznam dokumentácie. Modul Dokumenty. Schválené formuláre v systéme e-Synergy. Publikovanie dokumentov na systémových portáloch. Schvaľovanie dokumentov. Verzie dokumentov. Portál dokumentácie.