Certifikace systémů managementu: na obzoru je nová norma ISO/IEC - Dougherty, Randy A.
ISO/IEC 17021 - poskytne rámec pre budúcu certifikáciu systému manažmentu akejkoľvek formy. Nestrannosť. Spôsobilosť pracovníkov. Nový procesný prístup. ISO 9001 pre interné QMS certifikačného orgánu. Posledný vývoj.