Manažérske informačné systémy a súčasná realita v podnikoch - Fečová, Lýdia
Manažérske informačné systémy (MIS), ich definícia a využívanie v praxi. Analyza údajov z výskumu 338 podnikov – využívanie MIS podľa veľkosti podnikov podľa organizačnej štatistiky a tiež podľa zákona č. 231/1999 Z. z. o štátnej pomoci. Popis hlavných problémov využívania MIS v praxi ako výsledok výskumu a participácie top manažmentu pri výbere MIS.