Evropská ústava - Kudelová, Magdaléna
Udalosť číslo 1 v EÚ - ratifikácia Európskej ústavy. Základné zmeny obsiahnuté v Európskej ústave z pohľadu právneho a možné scenáre v prípade neprijatia ústavnej zmluvy.