Podnikatelia majú najradšej Bratislavský kraj - Čimová, Denisa
Bratislavský kraj na prvom mieste v rebríčku regionálnych podmienok na podnikanie. Najmenej priaznivé podmienky v Prešovskom kraji. Nízka kvalifikovanosť pracovnej sily v Prešovskom kraji. Lokálne dane a poplatky za prenájom priestorov ako dôležitý prvok oslovenia podnikateľov. Problematika dopravného spojenia medzi regiónmi. Veľké rozdiely aj v rámci krajov.