Nerovnováha v globální ekonomice sílí - Procházka, Petr
Výročné zasadnutie brettonwoodskych inštitúcií a alternatívne prístupy medzinárodnej finančnej komunity k možnostiam riešenia globálnych nerovnováh. Strednodobé ciele a stratégia Medzinárodného menového fondu. Riziká pre udržateľnosť zdravého rastu. MMF alebo G 11 ako nový politický lídr. Hľadanie náhrady za americký dolár.