Podnikanie v Iraku sú peniaze a strach o život - Zverková, Soňa
Podnikanie v Iraku po oficiálnom skončení vojny. Americké a nemecké investície. Pretrvávajúce nebezpečenstvo pre ľudí. Najsilnejšie zastúpená nemecká spoločnosť v Iraku - Siemens. Prečo zahraničné spoločnosti riskujú.