Do krajín únie s Európskym zdravotným preukazom - Kollárová, Zuzana
Význam Európskeho zdravotného preukazu. Čo musí poistenec urobiť, ak má záujem o európsky preukaz. Platnosť tohto zdravotného preukazu. Poplatok za vystavenie.