Implementace prvků popularizace do výuky přírodovědných předmětů - Škoda, Jiří
Popis jednotlivých krokov, ktorými sa odborová didaktika prírodovedných predmetov snaží o vyššiu popularizáciu výučby. Popísaný je výberový kurz zameraný na popularizáciu vo výučbe.