Obchodník sa reklamácii nevyhne
Právna zodpovednosť predávajúceho za kvalitu tovaru. Reklamácie a dĺžka času na ich vybavenie. Riešenie sporných prípadov súdnou cestou. Kompetencie Slovenskej obchodnej inšpekcie.