Konštrukcia rozvrhu hodín ako úloha farbenia grafu - Kovaľ, Ladislav
Rozvrhovanie a jeho aplikačné oblasti. Školské rozvrhovanie. Grafová interpretácia rozvrhovania. Graf rozvrhu hodín. Všeobecne o farbení grafu. Algoritmus farbenia grafu rozvrhu hodín.