Efektívny dialóg s daňovým úradom - Burák, Emil
Aj po 15 rokoch nedostatočné daňovo-právne povedomie a nízka úroveň daňového dialógu. Východiská pre daňový dialóg. Komunikačný skrat. Imidž v komunikácii. Práva a povinnosti daňového subjektu. Ako viesť daňový dialóg.