Účtovná závierka podnikateľov za rok 2005 - Šlosárová, Anna
Právna úprava účtovníctva podnikateľov (stav k 15. novembru 2005). Základné zmeny, ktoré priniesla novela zákona o účtovníctve s účinnosťou od 1.1.2005 (zákon č. 561/2004 Z.z.). Obsah účtovnej závierky. Práce, ktoré je potrebné vykonať pred uzatvorením účtovných kníh. Závierkové a upravujúce závierkové účtovné prípady. Súčasti účtovnej závierky. Kto má povinnosť zostavovať účtovnú závierku podľa IAS/IFRS?