Nový prístup pri príprave študentov v rámci špecializácie informačné technológie - Russev, Roman
Nová forma výučby pre študentov špecializácie Informačné technológie. Obsah a členenie výučby. Reálne skúsenosti zo školského roku 2003/2004 a 2004/2005. Hodnotenie predmetov Prípadové štúdie A a B študentmi.