Zefektívnenie procesu dištančného vzdelávania - Pomffyová, Mária
Nové metódy vzdelávania. Zmapovanie situácie v oblasti dištančného vzdelávania a návrh odporúčaní pri tvorbe multimediálnej podpory s cieľom zefektívnenia edukačného procesu s ohľadom na učebné štýly študentov. Elektronické formy vzdelávania. Výhody a nevýhody dištančného vzdelávania. Voľba metód vzdelávania v podmienkach univerzít. Dištančné vzdelávanie na Ekonomickej fakulte UMB. Posúdenie výsledkov dotazníka.