Správa o makroekonomickom vývoji verejných financií SR za tri štvrťroky 2005 a predikcia vývoja do konca roka
v SR sa potvrdzuje silný a zdravý rast ekonomiky a dobrý základ pre ďalšiu konsolidáciu verejných financií. Vývoj makroekonomického prostredia. Prehľad súčasných trendov - hospodársky rast, trh práce, menové ukazovatele a finančné trhy. Makroekonomické prognózy. Vývoj verejných financií - štátny rozpočet, mimorozpočtové účty, ostatné subjekty verejnej správy. Aktuálny odhad salda verejnej správy v metodike ESA95 na rok 2005.