Kvalitný školský manažment ako významný predpoklad reformy našej školy - Obdržálek, Zdeněk
Štúdia je orientovaná na skvalitňovanie školského manažmentu ako systémového elementu reformy školy. Základné údaje o výskume. Vyhodnotenie výskumu. Charakteristika znakov novej školy, funkcie školského manažmentu, ktorý má významne prispieť k jej kreovaniu a požiadavky na manažérov škôl.