Medzinárodné audítorské štandardy ISA 220 - Kontrola kvality audítorskej práce - Šalamún, Daniel
ISA 220 - Kontrola kvality audítorskej práce. Pravidlá a postupy zavedené na úrovni firmy. Pravidlá a postupy zavedené na úrovni jednotlivých auditov. Revidovaný ISA 220 - Kontrola kvality auditov historických finančných informácií. ISQC 1 - Kontrola kvality pre firmy, ktoré vykonávajú audit a previerku historických finančných informácií a zákazky na ostatné uisťovacie a súvisiace služby. IPPS 1 - Zabezpečovanie kvality odborných služieb.