Diagnostika růstu podniku - Neumannová, Anna
Metódy multikriteriálneho hodnotenia podniku: Metóda váženého súčtu poradia. Bodovacia metóda. Metóda normovanej premennej. Praktické využitie metódy multikriteriálneho hodnotenia k analýze vývoja akciovej spoločnosti Matador za obdobie rokov 1999 - 2004.