Možnosti IKT v riadení výučby s podporou e-learningu na VŠ - Turčáni, Milan
Rozvoj a aplikácia informačných a komunikačných technológií (IKT) v nových metódach a formách vzdelávania. Súčasný stav v oblasti využívania IKT v riadení výučby na VŠ. Riadiace systémy pre aplikovanie nových foriem vzdelávania. Popis systému TUTOR 2000 používaného pre riadenie výučby na katedre informatiky UKF v Nitre.