Využití analýzy hodnoty pro zákazníka - Marinič, Pavel
Faktory ovplyvňujúce úspešnosť firmy. Determinanty konkurenčnej výhody. Analýza hodnoty pre zákazníka (Customer value analysis - CVA), ktorá umožňuje definovať skutočnú hodnotu ponúkanú zákazníkovi v porovnaní s konkurenciou. Relatívne vyjadrenie úžitkových vlastností výrobku. Relatívne vyjadrenie ceny. Vyjadrenie hodnoty pre zákazníka. Uplatnenie aplikácie analýzy hodnoty pre zákazníka v praxi.