Cenovú vojnu štát potláčať nebude - Haluza, Ivan
Cenová vojna v predaji potravín po príchode supermarketov. Škandály okolo pokazeného mäsa v supermarketoch. Volanie po regulácii cien. O vyššiu kvalitu potravín chce štát bojovať vyššími pokutami a možným obmedzením výstavby nových veľkých prevádzkární. Snaha aspoň o obmedzenie dumpingu. Regulácia výstavby nových supermarketov sa zdá pre štát reálnejšia. Zvýšenie pokút za predaj nekvalitných potravín.