Využívanie informačno-komunikačných technológií vo výučbe účtovníctva vo vysokoškolskom vzdelávaní - Juhászová, Zuzana, 1970-
Využitie informačných a komunikačných technológií vo vyučovacom procese na katedre účtovníctva FHI Ekonomickej univerzity v Bratislave. Charakteristika projektov zameraných na výučbu účtovníctva využitím IKT. Projekty sú spracované v rámci vedecko-výskumnej činnosti členov katedry.