Dát informacím regionální rozměr znamená lépe vytěžit jejich hodnotu - Drtina, Tomáš
Význam GIS. Ich využitie urýchľuje rozhodovanie a zlepšuje činnosť marketingových zložiek firmy pri plánovaní a vyhodnocovaní marketingových aktivít. Autori príspevku sa venujú niektorým vybraným aspektom regionálnych výskumov.