WTO - protikladné záujmy ako v zrkadle - Pressburg, Adrian Peter
Decembrová ministerská konferencia WTO v Hongkongu sa mala stať medzníkom na ceste k búraniu obchodných bariér a otváraniu agrárnych trhov bohatých vyspelých krajín. Liberalizácia svetového obchodu je najvhodnejším spôsobom na vymanenie rozvojového sveta z chudoby. Tlak na Európsku úniu, aby otvorila svoje poľnohospodárske trhy. Spoločná agropolitika. Vízie pre rozvojové štáty. Nové agroexportné obry. Intenzifikácia výroby. Divoké trhy.