Podpora inovatívnych firiem - Benka, Marián
Z obsahu: Inkubátory na inovácie nestačia. Slovensko za posledných pár rokov zažíva boom podnikateľských inkubátorov. Prvé lastovičky rizikového kapitálu. Financovanie si pýta kompromisy. Dotácie pre inkubátory - rozmaznávanie alebo pomoc?