Žije ten, kdo je vidět (v reklamě)! - Kašík, Milan
Problematika vplyvu reklamy na hospodárske výsledky podniku. Kotlerovská skepsa o nákladoch na reklamu. Tradičné výrobky a historické (generačné) povedomie zákazníkov. Zákaznícka presýtenosť reklamou. Supermarkety ako výkladné skrine reklamy. Využívanie iných marketingových nástrojov na zvýšenie predaja. Hľadanie nových ciest.