Ako podnikať
Z obsahu: Poznaj svojho partnera platí aj v biznise. Efektívny predajca - radšej fakty ako domnienky. Komerční piloti majú vzdelanie za milión. Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti. Nový zákon o súkromnej bezpečnosti. Nespravodlivá výpoveď a ušlá mzda.