RENOME - testování věrnostního programu - Hlaváček, Jiří
Renome znamená dobré meno firmy - názov RENOME pre vernostný program prijalo združenie šiestich značiek, pôsobiacich v oblasti módy a kozmetiky. Vernostné programy sú schopné ponúknuť zákazníkom benefity, ktoré pre nich predstavujú dôležité subjektívne hodnoty. Vernostné programy považujeme za osvedčenú marketingovú stratégiu. Vyššia úroveň vernostného programu RENOME.