Testování marketingové komunikace - Malý, Jakub
Testovanie marketingovej komunikácie - testovanie všetkého, čo súvisí s reklamou, či propagáciou značiek a produktov/služieb. Pre-testovanie, post-testovanie. POP testy , ich význam a výhody.