Zákazník v zajetí obchodních řetězců - Frey, Petr
Sila marketingovej komunikácie obchodných reťazcov. Svetový maloobchodný trh a jeho hráči. Agresívna cenová politika diskontných reťazcov. Mobilný marketing. Čo nás motivuje k nákupu. Úloha merchandisingu. POS materiály a packaging - faktory ovplyvňujúce nákupné chovanie zákazníkov. Vplyv reťazcov na životný štýl.