Využití marketingového výzkumu při měření kvality vysokých škol - Kozel, Roman
Hodnotenie kvality vysokých škôl. Marketingový výskum v službách vysokej školy. Vysoké školy musia svoje premeny vyvíjať v súlade so zmenami potrieb a želaní svojich zákazníkov. Charakteristiky marketingového výskumu na modernej vysokej škole. Správna voľba metód. Metódy dopytov - písomné a elektronické otázky pre respondentov.