Význam počítačovej gramotnosti a systém jej hodnotenia - Ondrejková, Anna
Vymedzenie počítačovej gramotnosti v období informatizácie spoločnosti. Systém hodnotenia počítačovej gramotnosti. Európsky vodičský preukaz na počítače - European Computer Driving Licence (ECDL). História a ciele ECDL. Rozšírenie ECDL vo svete. ECDL v Slovenskej republike.