Dynamický model trhovej úspešnosti konkurenčných produktov v závislosti na reklame - Turňa, Ľubomír
Analýza modelu trhovej úspešnosti konkurenčných produktov pri konštantnom gradiente šírenia sa reklamy a proporcionálnosti vplyvu ich predajnosti na dopyt a atraktivitu. Cieľom analýzy je zistiť možnosť a podmienky vzniku oscilačných procesov, prípadne iných nestabilít tohoto merkantilného a marketingového problému.