Problémy evidencie a účtovania dane z príjmov fyzickej osoby v Slovenskej republike - Kastlerová, Sylvia
Možnosti výpočtu základu dane z príjmov. Výpočet základu dane z príjmov uplatnením paušálnych výdavkov. Výpočet základu dane z príjmov na báze jednoduchého účtovníctva.