Nakupování versus partnerství s dodavateli: manželství jenom z rozumu - Nenadál, Jaroslav
Tradičné činnosti procesu nakupovania. Definovanie základnej funkcie nákupu. Odlišnosti procesov nakupovania a manažmentu partnerstva s dodávateľmi. Rola organizácie v dodávateľskom reťazci. partnerstvo s dodávateľmi a jeho princípy. Programy partnerstva s dodávateľmi. Schéma základného rámca procesov programu partnerstva s dodávateľmi. Kritické faktory úspešnosti programov partnerstva s dodávateľmi.