Koučovanie - východiská a skúsenosti - Laššák, Vladimír
Základné princípy a proces koučovania. Rola kouča v procese koučovania. Opytovanie sa - hlavný nástroj činnosti kouča. Skúsenosti s procesom koučovania. Otázky pre jednotlivé fázy v procese koučovania.