Podporované zaměstnávání - Braierová, K.
Podľa § 67 zákona č. 435/2004 Sb. odstavca 1 sa fyzickým osobám so zdravotným postihnutím poskytuje zvýšená ochrana na trhu práce. Štúdia sa zaoberá historickým a teoreticko-praktickým vývojom podporovaného zamestnávania ako jednej z foriem možnej ochrany osôb so zdravotným postihnutím. Základným princípom je využívanie bežných zdrojov v spoločnosti - úrady práce, bežné základné školy, firmy na otvorenom pracovnom trhu.