Účtovníctvo a účtovná závierka neziskových organizácií a nadácií ako prijímateľov podielu zaplatenej dane z príjmov
Nadácie v kontexte tretieho sektora, právna úprava nadácií. Účtovanie, financovanie a zdaňovanie nadácií ako neziskových organizácií. Nadácia ako prijímateľ 2 percentného podielu zaplatenej dane z príjmov. Účtovná závierka v neziskových organizáciách a v nadácii. Význam nadácií.