Komentár k zákonu č. 523/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o dani z pridanej hodnoty, s príkladmi - Ondreášová, Zuzana
Novela zákona č. 523/2005 Z.z. nadobúda účinnosť 1. 1. 2006. V komentári autorka na konkrétnych príkladoch vysvetľuje dopad novely na uplatňovanie dane z pridanej hodnoty v praxi. Novela zaviedla nové oslobodenie od dane pri poskytovaní služieb právnickou osobou iným právnickým alebo fyzickým osobám. Obsahuje viaceré technicko-legislatívne a ďalšie úpravy, ktoré si vyžiadala nejednotná aplikácia niektorých ustanovení zákona v praxi.