Projektovanie v riadení rozvoja ďalšieho vzdelávania (Inovačná metóda pre zvýšenie kvality a efektivity vzdelávania) - Haňdiak, Michal
Charakteristika projektovania ako metódy. Špecifikácia produktivity ako metódy projektovania. Organizovanie v projektovaní vzdelávania. Organizačná schéma riešiteľského tímu projektovania.