Riadenie kvality vo vybraných podnikoch cestovného ruchu na Slovensku - Strašík, Anton
Analýza aktuálnej situácie v riadení kvality na vzorke 96 podnikov cestovného ruchu na Slovensku. Kvalita ako súčasť podnikovej stratégie. Zodpovednosť za kvalitu. Koncepcia riadenia kvality. Prevencia a neustále zlepšovanie kvality. Zlepšovanie kvality na základe dotazníkov a osobnej komunikácie s klientom. Kontrola kvality. Monitorovanie spokojnosti zákazníka. Zhrnutie výsledkov vykonanej analýzy.