Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2005 - Turóciová, Jana
Praktický postup na zostavenie účtovnej závierky v podvojnom účtovníctve na rok 2005 . Aplikácia právnych predpisov pri zostavení účtovnej závierky. Príloha k praktickému príkladu: Vzor Súvaha. Prílohy Interných smerníc na vykonanie inventarizácie v roku 2005 - vzory.