Odpočítanie dane - právo a jeho uplatnenie platiteľom dane z pridanej hodnoty - Jarošová, Beáta
Právo na odpočítanie dane je neoddeliteľnou súčasťou mechanizmu DPH. Uplatňuje sa bezprostredne na daň účtovanú pri prijatých plneniach (nákupoch tovarov a služieb). Praktické príklady - Uplatňovanie práva platiteľom dane z pridanej hodnoty.