Zálohové platby v jednoduchom účtovníctve - Strählová, Jarmila
S platnosťou od 1.1.2004 nastala zmena pri posudzovaní poskytnutých alebo prijatých zálohových platieb (preddavkových platieb) a ich započítavanie do daňových výdavkov. Zmeny v účtovaní zálohových platieb v sústave jednoduchého účtovníctva. Zálohové platby z hľadiska daňového. Zálohové platby z hľadiska účtovného.