Efektívna pracovná skupina - Adamková, Hana, 1969-
Počas pracovnej kariéry sú zamestnanci súčasťou niekoľkých pracovných skupín, ktoré ich do značnej miery formujú. Správanie v organizácii. Formovanie pracovnej skupiny. Riadenie pracovnej skupiny. Efektívnosť a potenciál pracovnej skupiny.