Uplatňovanie analýzy likvidity a finančného kontrolingu v hoteloch na Slovensku - Šebová, Ľubica, 1978-
Súčasný stav uplatňovania analýzy likvidity, peňažných tokov, finančného kontrolingu a informačných systémov v hoteloch na Slovensku. Výsledky vykonaného prieskumu. Vplyv kategórie a triedy ubytovacieho zariadenia na uplatňovanie analýzy likvidity, finančného kontrolingu a využívania informačných systémov. Finančný kontroling uplatňovaný v hoteloch vyššej kategórie. Nedostatočné využívanie informačných systémov v hoteloch nižšej kategórie. Záverečné zhodnotenie výsledkov prieskumu.