Vidiecky cestovný ruch v Španielsku - Krištofčáková, Martina
Rozvoj vidieckeho cestovného ruchu v severných oblastiach Španielska. Podmienky rozvoja vidieckeho cestovného ruchu. Spoločné znaky vidieckych ubytovacích zariadení. Charakteristika návštevníkov vidieckych zariadení. Úspešné presadenie sa na trhu. Úloha združení vidieckych zariadení.